Hurtig levering
30 dages returret
Sikker betaling
Forsendelse, levering, betaling, retur, sikkerhed og privatlivspolitik hos Purløg& Persille ApS

 

Her finder du information om fragt og levering, betaling, retur, sikkerhed og persondatapolitik hos:

Purløg & Persille ApS
Kigkurren 8F, stuen
2300 København S
E-mail: shop@purlogpersille.dk
CVR: 33 03 70 58

Fragt:

FRI FRAGT ved køb over 600,00 kr. (Gælder ikke Færøerne, Grønland og øvrige udland)

29 kr. UDEN omdeling 
49 kr. MED omdeling
Print-selv RETURLABEL, Postnord


Forsendelse til SVERIGE: 49,- kr og fragtfrit over 2000,- kr. Øvrige udland herunder Grønland, Færøerne og Norge: 190,- kr, fragtfrit over 3000,- kr.

Varerne sendes med Post Danmark som pakke og kan følges via dit track and trace nummer, som du modtager per mail.

Leveringstid i DK er 1-3 hverdage.
 

Forsendelse udland:

Ved forsendelse til øvrige lande, derunder Grønland, Færøerne og Norge er forsendelsen 190,- kr. Hvis en vare ønskes byttet fra udlandet, skal kunden betale forsendelsesomkosningerne med mindre andet er aftalt. Ved køb over 3000,- er forsendelsen gratis.
NB! Vi sender ikke størrer produkter som babynest, sengerande, legemadrasser mm oversøisk!
 

Momsfri forsendelse til Grønland, Norge, Schweiz og ikke EU:

Bor du i et ikke-EU land, skal du ikke betale moms, når du køber i en dansk webshop. Momsen bliver automatisk trukket ud af din ordre, når du skriver din bopæl (herunder land) undervejs i din bestilling. Bemærk, at du formentlig bliver opkrævet told af modtagerlandets toldvæsen. Og selv skal søge om told-refusion, hvis du returnerer eller bytter!
Bemærk, at du KUN kan få tilsendt en momsfri ordre til et ikke-EU land. Vælger du en dansk leveringsadresse, SKAL du betale dansk moms og må selv efterfølgende få den refunderet.
 

Betaling:

Du kan betale med følgende korttyper ved bestilling hos os: dankort, visa/dankort, visa, MasterCard, Maestro, JCB.

Alternativt kan du betale via kontooverførsel til Danske Bank, reg.nr.: 3409 kontonr.: 0010158842.
Varerne afsendes så snart beløbet registreres på vores konto. Ordrenummeret på indbetalingen. Ved overførsel fra udlandet er kontoplysningerne som følger: Swift: DABADKKK og Iban: DK7330000010158842

Alle priser er i DKK og inklusive moms på 25%
Ved bestillinger fra Norge, Grønland og Schweiz fratrækkes momsen automatisk ordren. Se betingelser for momsfrie forsendelser nedenfor.

 

Fortrydelsesret, Ombytning & Returnering:

Du har 30 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Du kan med andre ord både bytte og få dine penge retur, hvis du returnerer inden 30 dage efter modtagelse af dine varer. DOG! har vi kun 14 dages bytte og retur på UDSALG!

Fortryder du købet, kan du inden 30 dage (14 dage for udsalgsvarer) efter modtagelsen sende dine returvarer (som maxibrev eller pakke MED OMDELING) eller aflevere de købte varer til:
Purløg & Persille, Kigkurren 8 F, stuen, 2300 København S

KØB EN RETURLABEL TIL POSTNORD HER. PRINT- SELV & SEND!

Du skal returnere varen/varerne i væsentligt samme stand, som den/de er modtaget. Hvis det er tøj, må du selvfølgelig prøve det, men ikke bruge det, da vi i så tilfælde ikke kan sælge det videre. Vær opmærksom på, at returneringen sker for egen regning og som sagt MED OMDELING, hvis det bliver pr. post, da vi ikke har et posthus lige rundt om hjørnet og dermed ikke kan hente pakker, der skulle være sendt uden omdeling.

Vi krediterer beløbet for den/de returnerede varer hurtigst muligt, efter vi har modtaget dem, med mindre du ønsker dem byttet til noget andet. Det sender vi naturligvis også hurtigst muligt og uden ekstra betaling for forsendelse, så du kan få glæde af dit køb!

NB! RETURNERING/OMBYTNING FRA NORGE:

Bemærk, det kan være noget omstændeligt at returnere/bytte, hvis du er norsk kunde. Det er vi kede af, men som det ser ud, skal du selv sørge for at få returneret din told på toll.no Hvis du bytter, bliver der nemlig opkrævet told igen for byttevaren!
 
Reklamationsret:
Er der noget galt med de varer, du modtager, har du to års reklamationsfrist i henhold til købeloven. Du kan finde yderligere information om dine rettigheder på Forbrugerstyrelsens hjemmeside: www.forbrug.dk
 
Returneringer og reklamationer skal afleveres eller sendes med omdeling! til:
Purløg & Persille
Kigkurren 8 F, stuen
2300 København S


 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse xx@yy.dk.

 

Forbehold

Purløg & Persille tager forbehold for prisængdringer, udsolgte varer og tastefejl.
 

Sikkerhed

Purløg & Persille benytter en professionel webshopløsning fra DanDomain. DanDomain's betalingssystem lever op til de sikkerhedskrav, der er stillet, og er godkendt og certificeret af PBS. Dvs. at betalingssystemet er sikret med en såkaldt SSL løsning, et system, der krypterer alle de Dankort-informationer, du sender til os. Det betyder, at ingen (med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Du kan finde flere oplysninger om betalinger på internettet på: www.betaling.dk

Ordrebekræftelse

Så snart din ordre er gennemført, vil du modtage en e-mail med din ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du printer denne e-mail ud, da den indeholder væsentlige informationer om dit køb - blandt andet dit ordrenummer, som du bedes oplyse, hvis du har brug for at kontakte os.
 

Din indkøbskurv

Til højre ovenfor produktmenuen finder du din varekurv. Varer lagt i indkøbskurven reserveres i 15 min. 
 

Købsprocessen

Hvis du tidligere har handlet i Purløg & Persille's Webshop kan du indtaste dit telefonnummer, så hentes dine kontaktoplysninger automatisk.
 

Din ordrehistorik

Du kan altid inden for 5 år efter dit køb logge ind og se dine ordrer, samt opdatere dine stamoplysninger: >> klik her for at logge ind i kundecentret !


 

Persondatapolitik hos:

Dataansvarlig for indsamling, behandling og anvedelse af dine personoplysninger på www.purlogpersille.dk er:

Purløg & Persille ApS
Kigkurren 8F, stuen
2300 København S
E-mail: shop@purlogpersille.dk
CVR: 33 03 70 58

Indsamling og behandling af personoplysninger:
Hos Purløg & Persille indsamler vi udelukkende persondata, når det er relevant for os, dig og din aktivitet (køb, tilmelding til nyhedsbrev og evt. arrangementer) hos Purløg & Persille.
Vi indsamler følgende persondata ved køb i webshoppen:

  • Navn og efternavn
  • Adresse og evt. alternativ leveringsadresse
  • E-mailadress
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev eller nogle af vores arrangementer (vikleskoler og barnevognsture) registrerer vi kun dit navn og e-mail.
Vi indsamler og behandler ikke personfølsomme oplysninger hos Purløg & Persile ApS

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personlige data overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er hensigtsmæssigt relevant for den grund, de blev indsamlet til eller så længe, vi har juridisk forpligtelse til det. Se mere nedenfor.

Behandlingsgrundlag og formål:
Vi indsamler udelukkende dine personoplysninger, når du gennemfører en handel i vores webshop. Det gør vi, så vi kan gennemføre handlen og sende din ordre. Din e-mailadresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne sende en ordrebekræftelse til dig og give information om forsendelse. Skulle der være ønske om ombytning eller retur, eller en vare er udsolg mm, klares dette lettest via mail-korrespondence eller over telefonen, derfor indsamler vi disse oplysninger.

Når du betaler for din ordre på check-ud siden indsamler vi dit navn, kortdata og IP-adress. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun i forbindelse med betalingsafviklingen og til at opfylde den indgåede aftale, som købet er.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, skal du aktivt hakke af og dermed acceptere/give samtykke til at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Derefter bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve, men du kan altid afmelde nyhedsbrevet i linket til afmelding nederst i nyhedsbrevet.

Hvis du ikke ønsker at opgive de påkrævede persondata for at gennemføre en ordre/et køb, kan du desværre ikke købe produkter på vores webshop, da vi så ikke kan levere dem til dig.

Dine persondata bliver slettet efter 5 år (jf. Bogføringslovens §10) efter, du har modtaget din ordre. Dette gælder ikke din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve - dem kan du som nævnt til hver en tid selv afmelde både før og efter 5 år.

Andre modtagere af persondata:
Vi kunne aldrig finde på at sælge dine persondata til tredemand eller tredjeland, ligesom vi ikke overfører dine data til disse.

Når du bestiller, vil dine personoplysninger blive udleveret tilvores fragtfirma, som pt er postnord med henblik på levering af din ordre.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S og de fungerer som vores databehandler. Når du oplyser persondata på vores webshop, bliver de opbevaret i DanDomains datacentre.

Som garanti for, at DanDomain A/S overholdende de gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger, har vi indgået en databehandleraftale med DanDomain A/S.

Dine rettigheder:
Er du registreret i vores webshop-system, har du naturligvis ret til at få at vide hvilke oplysninger, vi har registreret i vores system. Du kan få dine persondata rettet og ændret og du har også ret til at få anonymiseret eller slettet dine persondata. Det kan dog være, at vi beder dig om at dokumentere, at du er den, du udgiver dig for at være.

Derudover har du ret til at protestere over behandlingen af dine personoplysninger og du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine persondata, eller at vi skal begrænse behandlingen af dem er du velkommen til at sende os en mail på: shop@purlogpersille.dk

Cookie-politk:

På vores webshop www.purlogpersille.dk bruger vi Cookies til Google Analytics. Det gør vi primært til statistik, men også for at forbedre hjemmesidens funktioner og optimere brugervenligheden. Der lagres ingen personhenførbare oplysninger i vores cookies. Cookies, som vi bruger, indeholder bl.a. informationer om:

  • Hvilke sider besøgende har besøgt og hvornår.
  • Hvilken IP-adresse de besøgende har.
  • Hvor i landet og hvilket land besøgende kommer fra.
  • Hvilket sprog den besøgendes computer benytter.
  • Hvilken browser besøgende bruger.
  • Hvilke søgeord besøgende har brugt for at generere indhold.
  • Hvilken side besøgende kommer fra (eksterne og interne links).
  • Hvilke links besøgende har klikket på.

Når du besøger vores webshop, giver du accept til statistik-cookies. Du kan vælge at slå cookies fra i din egen browser og du kan sagtens klikke rundt på vores webshop, selvom du slår cookies fra.